Дан отворених врата за децу из вртића

У оквиру Дечје недеље, традиционално је организован Дан отворених врата за најмлађе Лајковчане у Општинској управи. Председник општине Живорад Бојичић примио је децу из ПУ „Лептирић“, њихове васпитаче и управу вртића у великој скупштинској сали и разговарао са њима у непосредној атмосфери:

– Ми старији се трудимо да у Дечјој недељи обратимо још већу пажњу на Ваша права. Ви данас имате једно специјално право, а то је да вашег председника питате све што вас интересује. Изволите, на располагању сам, поставите ваша питања.

Једно од најважнијих питања, значајно за лајковачку децу, а које је у директној надлежности локалне власти, односило се на то када ће се уселити у нови простор. Председник Бојичић им је обећао да ћа то бити када почне следеће полугодиште.

Костимирани малишани приредили су кратак програм за председника и уручили му на поклон урамљени дечји цртеж. Почастили су се слаткишима, а кући су понели играчке које су добили на поклон. Све у свему, Дан отворених врата сигурно је најлепши догађај у години у згради Општинске управе Лајковац.

{gallery}2012_10_05a{/gallery}