Најзад победа фудбалера ”Жеље”!

Голом Владимира Ђукића у 67. минуту ”Железничар” је остварио дуго очекивану победу. Пред око 300 гледалаца ”плави” су били бољи од ”Јасенице 1911” са 1:0.
Домаћи су били бољи током целе утакмице, али тек у другом полувремену, када су у игру унели више борбености и жеље за победом, дошли су до предности. После шута Ашковића из слободног ударца, лопта се одбила од живог зида, на њу је натрчао Ђукић и са 25 метар погодио угао немоћног Бубоње. Домаћи су прпоустили још три повољне прилике. Небојша Марковић је из близине шутирао у сам ћошак, али је Бубоња био спретан. Иван Марковић је погодио голмана са само четири метра, а исти играч је у надокнади времена одличним шутем погодио оквир гола.

”Жеља” се на табели Српске лиге Запад попео степеницу више, тако да је сада четрнаести са 10 бодова. Следећег викенда гостује у Аранђеловцу.

Железничар: Јанковић, Ђукић, Аритоновић, А. Гавриловић (Н. Маринковић), Н. Гавриловић, Ашковић, Станковић, Јеринић (И. Марковић), Небојша Марковић (Ненадовић), Радованчевић, С. Марковић.