Бесплатна обука за почетнике у бизнису

У сали Скупштине општине Лајковац од 11. до 13. децембра, сваког дана од 10 до 14 часова, одржаће се бесплатна обука за почетнике у бизнису. Тродневну обуку о томе како започети сопствени бизнис спроводи Агенција за регионални развој општина Колубарског округа.

Основни циљ ових обука је да полазници провере профитабилност и одрживост своје пословне идеје. Обуке садрже тренинге из области развоја и тестирања пословних планова, израде пословног плана, правног оквира и процедура за регистрацију, као и обуку за попуњавање пријаве за кредит.

Циљ Програма је подизање нивоа предузетничке културе који ће допринети подстицању нивоа привредног развоја кроз пружање неопходних знања и вештина за започињање и развој бизниса у почетној фази пословања. Подизањем нивоа предузетничких знања и вештина и предузетничке културе отвара се могућност формирања нових привредних субјеката, подизање конкурентности у МСПП сектору, што ће довести до смањења незапослености кроз самозапошљавање и отварања нових радних места.
Пријављивање и све информације везане за обуку могу се добити од Ђорђа Алексића на бројеве телефона 014/34-33-196 и 063/292-251 или на е-mail arrokolajkovac@gmail.com.