Израда сајта Ученичког парламента

Канцеларија за младе је почела са реализацијом плана за 2013. годину, а први пројекат је „Израда и одржавање сајта и других интернет презентација Ђачког парламента“. Поводом тога, 22. јануара је одржана седница Ђачког парламента, у чијем раду су учествовали координатор Канцеларије за младе Радован Бајић и члан Општинског већа Милорад Нишавић.

На састанку је договорено како треба да изгледа сајт Ученичког парламента и какав садржај треба да има. Сва решења дали су чланови парламента, а подржани су од Канцеларије за младе и Општинског већа. Поред сајта, презентација рада и информисање ученика обављаће се и преко профила и групе на „Фејсу“ и „Твиту“, што је и доступније, блискије средњошколској омладини.

Договорено је и да парламент у што краћем року предложи решења за администратора сајта и три сарадника за прикупљање информација. У томе ће им помоћи Канцеларија за младе, ако буде потребно. Радује чињеница да средњошколска омладина преко Ученичког парламента активно и веома конструктивно учествује у решавању проблема младих и да је изванредан партнер Канцеларије за младе.

Канцеларија за младе општине Лајковац

{gallery}2013_01_26{/gallery}