„Жељи“ бод у Чачку

„Плави“ су јуче освојили врло значајан бод у Чачку. Меч са „Слободом“, директним конкурентом из доњег дела табеле Српске лиге Запад, завршен је резултатом 1:1. Оба гола пала су у првом полувремену, и то за само четири минута.

После почетне иницијативе домаћих, „Железничар“ је у 25. минуту прву прилику претворио у погодак. После корнера, Живковић је са петерца, практично неометан, послао лопту у горњи леви угао Топаловића. Већ у 28. минуту, после идеалног цвентаршута Вукојичића, изједначио је Глигоријевић, који је имао још једну добру прилику до одласка на одмор. У другом полувремену иницијативу је имала „Слобода“, али је веома сигуран био голман „плавих“ Љубиша Ракић. У последњим тренуцима утакмице „Жеља“ умало није освојио сва три бода, али се добром интервенцијом истакао голман домаћих Топаловић.

После овог кола Слобода, Железничар и Крушик ( од 12. до 14. места) имају по 16 бодова, а Партизан (ББ) и Раднички Стобекс по 14. Следеће недеље од 15.30 Жеља дочекује Победу из Белошевца код Крагујевца, тренутно петопласирани тим првенства.