Сајт Ђачког парламента Средње школе

Ових дана ће се на адреси www.parlament17.rs појавити сајт Ђачког парламента Средње школе „17. септембар“, настао у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Лајковац. Ђачки парламент је израду и администрирање сајта и других интернет презентација поверио Марији Јовановић, дипломираном струковном инжењеру електротехнике и рачунарства. Сарадник администратора сајта је Никола Живковић, ученик четвртог разреда-смер економски техничар. Сарадници задужени за прикупљање информација су Ђорђе Петровић, ученик првог разреда-смер електротехничар рачунара, Марија Ђурђевић ученица другог разреда-смер економски техничар и Немања Јовановић, ученик трећег разреда-смер електротехничар. За страницу „Културни водич“ задужени су: за филмове Немања Жујовић, ученик четвртог разреда-смер машински техничар, за музику Милан Филиповић, ученик четвртог разреда-смер машински техничар и за најкњигу Андреја Јевтић, ученица четвртог разреда-смер економски техничар.

На ранијим састанцима председника Ђачког парламента, администратора сајта и његових сарадника са кординатором КЗМ Радованом Бајићем договорено је и да се уради лого Ђачког парламента. Сви ученици Средње школе „17 септембар“ могли су да дају идејно решење, изабран је најбољи предлог, тако да је и тај посао завршен.

Кординатор КЗМ Радован Бајић предложио је да Ђачки парламент усвоји критеријуме по којима ће следеће године бити бирани сарадник администратора сајта и сарадници задужени за прикупљање информација.