Реми у Михајловцу

Судећи по последње две утакмице, форма „Железничара“ је у успону па су и резултати бољи. Јуче је забележен реми против „Сељака“ у Михајловцу, меч је завршен резултатом 1:1, а „плави“ су имали више прилика за победу.

Повео је „Жеља“ већ у 4. минуту. Томић је искористио грешку одбране Михајловчана, муњевито продро у шеснаестерац домаћих и упутио оштар шут у леви угао голмана Трбојевића. Међутим, домаћи су изједначили већ у 11. минуту – десно крило Ћировић је срушен у казненом простору Лајковчана, а исти играч је и реализовао пенал.

Голман „Сељака“ неколико пута је спасао своју мрежу и свој тим од пораза. Једна од најбољих прилика била је у 56. минуту када је Гајић са пет метара одлично шутирао главом, али је Трбојевић правом парадом избацио лопту у корнер.

„Жеља“ је на четрнаестом месту, последњи у групи од четири тима који имају по 20 бодова у којој су још Крушик, Партизан (ББ) и чачанска Слобода. На самом дну табеле су Вујић Ваљево са 19 и Раднички Стобекс са 18 бодова.

У среду од 16 сати игра се ванредно коло, а Железничар дочекује захукталу Мачву. Биће то велики изазов на нашу екипу, стога ће и подршка публике бити д