Реми пред својим навијачима

„Железничар“ није успео да освоји сва три бода против тврде екипе “Сељака“ из Михајловца. Меч на градском стадиону у Лајковцу завршен је резултатом 1:1, полувреме 0:1.

Гости су повели већ у 20. минуту што је свакако уздрмало састав Владице Петровића, али не и поколебало у намери да изједначи, а затим и победи ривала. Тако је Марковић изједначио у 53. минуту из оправдано досуђеног једанаестерца након рушења Рајевца у казненом простору гостију. Силовито су „плави“ нападали до краја утакмице, било је доста нервозе и жутих картона, али је резултат остао непромењен.

После 25. кола „Жеља“ заузима четврто место са 47 бодова. „Мачва“ је остварила нову победу у гостима, овога пута против „Младог радника“ са 2:0, а „Лозница“ одиграла 0:0 у Шапинама, тако да је разлика између првог и другог повећана на три бода – Шапчани 55, Лозничани 52. После победе у Смедеревској Паланци „Полет“ је и даље трећи са 50 бодова, а „Жељи“ за врат на петом месту дишу „Шапине са 46 бодова. На зачељу су „Млади радник“ и „Слобода“, док је ваљевски „Крушик“ највероватније у безбедној зони захваљујући бољим резултатима у неколико последњих кола.

Наредне недеље од 16.30 сати „Жеља“ игра управо у Ваљеву против „Крушика“.