Нова победа Железничара!

„Железничар“ је на гостовању у Смедеревској Паланци победио Јасеницу са 3:2, полувреме 1:1. То је трећа узастопна победа „плавих“, од чега су две остварене у гостима. Серија добрих резултата омогућила је „Жељи“ помак на пето место, а још значајније је смањена бодовна разлика тако да другопласирано „Јединство“ има само три бода више.

Драган Томић био је двоструки стрелац, у 15. и 65. минуту, док је Недељковић гол постигао у 55. минуту. Двоструки стрелац за домаће био је Јокић, у 25. и 86. минуту.

Резултати у овом колу ишли су на руку лајковачком српсколигашу, омогућивши му да се још више примакне водећим тимовима, осим убедљивог лидера „Лознице“. Убско Јединство је у дербију са „Рударом“ у Костолцу играло 2:2, а „Лозница“ је победила „Шумадију 1903“ у Крагујевцу са 2:0. „Будућност-Крушик“ је Белошевчанима „наплатила“ претходну лошу серију – 6:2, уз четири гола Филипа Рајевца.

„Лозница“ убедљиво води на табели са 28 бодова, испред „Јединства“ са 22, „Будућност-Крушик“ је трећи са 21, „Шумадија“ и „Железничар“ имају по 19 бодова, а шести „Рудар“ 18. У наредном колу „Жеља“ дочекује „Карађорђе“ из Тополе, а дерби је на Убу: „Јединство“ – „Будућност-Крушик“.