Изванредни Задругар

Дерби 11. кола Зонске лиге Дрина припао је ”Задругару”, који је са 2:0 победио ”Рађевац” из Крупња. Стрелци су били Марковић у 70. и Гаврић у 90. минуту игре. Утакмица је вероватно била најквалитетнија ове сезоне, победник је одлучен тек у последњих 20 минута што је дало додатни набој овом мечу. Веома значајна победа за ”Задругар”, који је као повратник у Зону доспео на друго место, створивши разлику од четири бода у односу на ”Јединство” (Владимирци) и ”Осечину”.

Комшијска ”Брезовица” такође је забележила важну победу – као домаћин победила је ваљевски ”Раднички” са са 1:0, иако су домаћи фудбалери добили два црвена картона (а један гости). ”Осечина” и даље непоражена на гостовањима: у Пријепољу је било 2:2. ”Рибница” је донела сва три бода из Шапца, победивши последњи ”Борац” са 1:0.

На табели води ”ФАП” из Прибоја са 24 бода, испред ”Задругара” са 22. Од осталих колубарских клубова ОФК ”Осечина” је четврта са 18, ”Раднички” шести са 16, ”Рибница” је 13. са12 бодова, а Брезовица је на 14. месту са11 освојених бодова.

У наредном колу ”Задругар” иде ”Слоги” у Сјеницу, али ће се занимљив меч за зелено-беле играти у Мионици где ”Рибница” дочекује ”ФАП”.