Најава утакмица за викенд

Након сјајне победе у Суботици, Женски одбојкашки клуб „Железничар“ са пуно оптимизма дочекује меч против „Крагуја“, пред својим навијачима у прелепој спортској хали. Утакмица трећег кола са Крагујевчанкама игра се у суботу 1. новембра у вечерњем термину. До сада одбојкашице имају по победу и пораз и два бода.У првом мечу трећег кола „Црвена звезда“ је добила „НИС Спартак“ са 3:2.

После три везане победе „Железничар“ у недељу од 13.30 дочекује „Карађорђе“ из Тополе, тим који дели последње место са „Јошаницом“ са само пет бодова. Тим је комплетан, а вероватно ће изостати Бојан Шалипур због повреде. „Жеља“ је тренутно пети са 19 бодова, колико имају и Крагујевчани на четвртом месту.

Сјајни „Задругар“ гостује „Слоги“ у Сјеници, такође у недељу од 13.30. Зелено-бели ће играти без Јовановића и Ивковића, због парних картона, и повређеног Бојичића.Дуг пут и важност меча приморали су управу да учини додатни напор и обезбеди преноћиште, тако да ће екипа већ сутра отпутовати у Санџак. Из управе најављују и да ће у суботу увече гледати прволигашки сусрет између „Новог Пазара“ и нишког „Радничког“. Сви ће свакако жељно ишчекивати и вести из Мионице, где „Рибница“ дочекује првопласирани „ФАП“.

Кошаркаши „Железничара“ у недељу од 18 сати играју у Заблаћу против „Мораве“,у четвртом колу Друге регионалне лиге Запад. У прошлом колу победили су ужички „Плеј оф“ са 77:72 и налазе се на одличном четвртом месту са три победе и поразом.

Кошаркашице у трећем колу Друге лиге Центар играју са „Милешевцем“, али је тај сусрет заказан тек за 11. новембар. Девојке до сада имају оба пораза и налазе се на претпоследњем месту од осам тимова. Поражене су од ариљског „Тајм аута“ и „Краљева“.