Одлична сарадња Спортског савеза Србије и Општине Лајковац

Лајковац је био домаћин седнице Управног одбора Спортског савеза Србије, којом је председавао наш прослављени спортиста Александар Шоштар. Седница је одржана у Лајковцу у циљу афирмације спорта у локалним срединама, али и у знак успешне сарадње са општинским властима.

Председник општине Лајковац Живорад Бојичић истакао је све пројекте које финансира локална власт у циљу развоја спорта, успешног рада спортских клубова и изградње пратеће инфраструктуре. По завршетку радног дела, челници Спортског савеза и општинско руководство обишли су новоотворену Халу спортова. Током обиласка Хале челници Спортског савеза Србије су изразили задовољство условима за развој дворанских спортова у Лајковцу.

Прилику да се сретну са врхунским спортистима имали су и малишани подручних одељења ОШ ’’Миле Дубљевић’’ из Јабучја и Бајевца. Спортски савез Србије подржава пројекте везане за развој и афирмацију неолимпијских спортова, посебно када је реч о школском спорту, а сарадња у том смеру са Лајковцем ће бити настављена и у наредном периоду.