Отворен супермаркет „Еуропрома“ у Лајковцу

У суботу je у улици Др Боје Марковића отворен модеран супермаркет предузећа „Еуропром“ из Ваљева, чему је присуствовало и руководство општине Лајковац. Супермаркет „Макиш“ има 600 квадратних метара, у њега је уложено 40 милиона динара, а посао је добило 20 Лајковчана.

Отварању је присуствовао и начелник Колубарског управног округа Владимир Петровић, потпредседник Регионалне привредне коморе Ваљево Петар Николић, пословни партнери и други гости. Присутне на свечаном отварању поздравио је генерални директор „Еуропрома“ Десимир Тадић.

– После 25 година рада на подручју Ваљева, где смо доминантна трговина, „Еуропром“ је одлучио да настави са улагањима и да се шири на остале општине нашег региона, са циљем да за пар година постане регионална трговина овог дела Србије. У Ваљеву смо практично покрили центар града, периферију и сва већа села са јасном политиком да наш потрошач, ма где био, може робу купити по истим ценама. Када спроводимо акције, оне важе за све наше продавнице. Ми не позивамо купца да дође у центар града да би куповао повољно, као што многи раде, него идемо нашем потрошачу на ноге. Хоћемо да наш потрошач уштеди време, да по истим ценама у свом месту пазари најповољније што може.

Отварање „Еуропрома“, који се тако придружио породици нових инвеститора у вароши на Колубари, поздравио је и председник општине Живорад Бојичић:

– Сигуран сам да ће долазак „Еуропрома“ у Лајковац бити добра препорука и за остале инвеститоре, пре свега за добављаче и сараднике овог трговинског предузећа. У последње две године „Еуропром“ је седми инвеститор у Лајковцу. Отварање овог објекта, осим запослења наших младих суграђана, значајно ће побољшати квалитет живота Лајковчана.

Овај познати малопродајни ланац има преко 30 продајних објеката и постао је популаран код потрошача по повољним ценама. Oснивач je и члан Домаћег трговинског ланца у чијем саставу је преко 400 малопродајних објеката широм Србије.

Део зараде до краја године „Еуропром“ ће издвојити за помоћ становништву угроженом у мајским поплавама.