Полуфинални парови сениора и ветерана

После јучерашњих утакмица у главној-сениорској конкуренцији, у полуфинале које ће се играти данас, пласирали су се „Павле колор“ из Београда, ваљевски „Савакоп“, „Инсталације Иванчевић“ из Лазаревца и „ДСС Лајковац“. Погледајте распоред данашњих полуфиналних утакмица у конкуренцији сениора и ветерана:

17:10 сениори Сава кооп – ДСС Лајковац
17:45 ветерани Стари другари – АЦ Кладница
18:20 ветерани Вест – Излизани крампон
19:00 сениори Павле колор – Инсталације Иванчевић

Највеће изненађење другог круга турнира свакако је пласман екипе „ДСС Лајковац“, састављене од бивших фудбалера из Лајковца, Лазаревца и Уба, међу којима су напознатији Белаћевић, Ашковић и голман Мартић. За „Сава коп“ наступају Ваљевци ангажовани у различитим клубовима: Вукашиновић и Гаврић (из „Задругара“), голман „Будућности Крушик“ Ивановић, Ђурђевић из мионичке „Рибнице“ и други.

„Павле колор“ и „Инсталације Иванчевић“ два су тима која су сви од почетка турнира „видели“ у полуфиналу. Београђани су мајстори малог фудбала, наступају на многим турнирима у земљи. С друге стране, за „Инсталације Иванчевић“. наступају неки од познатих играча великог фудбала са овог подручја: Бељић, члан прволигаша „Доњи Срем“, некадашњи фудбалер „Партизана“ Чадиковски, Крстић из „Колубаре“, Каличанин – бивши првотимац „Чукаричког“ и „Колубаре“ и други.

Резултати утакмица 12. јануара (јуче)

сениори

Павле колор – Сава коп 1:0
Павле колор – Кафе Имола 1:1
ДСС Лајковац – Инсталације Иванчевић 1:5

ветерани

Железничар – АЦ Кладница 2:3
Синдикат ТЕК -Ђорђе Бодиновић 6:1
Ђорђе Бодиновић – Стари другари 3:7