Пораз Задругара у Пријепољу

У 17. колу Зоне Дрина Задругар је поражен у Пријепољу од Полимља са 3:1. Једини гол за Лајковчане постигао је Јовановић, док су стрелци за домаће били Ризовски, Вукадиновић и Дановић. Полимље је питање победника решило за само 11 минута – била је то невероватна серија Пријепољаца. Мрежу Задругара начео је Ризовски у 13. минуту голом са 35 метара, три минута касније стрелац је био Вукадиновић, док је у 24. минуту Дановић поентирао одличан период игре Полимља. Овај фудбалер је пропустио још неколико добрих прилика. Јовановић је смањио у 55. минуту одличним голом из слободног ударца са 25 метара. Брине чињеница да осим овог гола Задругар скоро да није створио изгледну прилику.
Подвиг овог кола забележила је Осечина која је савладала лидера ФАП са 2:1. Истим резултатом ваљевски Раднички победио је Рибницу, док је Брезовица ремизирала са Севојном – 2:2, после вођства од 2:0.
Задругар је и даље на другом месту са 27 бодова, четири мање од ФАП-а и три више од Јединства (Владимирци) и Слоге из Бајине Баште.