Промоција књиге Иване Кузмановић

„Дани Лајковца“ настављају се вечерас промоцијом књиге „Љубав без илузија“ Иване Кузмановић, ауторке бестселера „Од када сам се заволела – волим“. Књижевно вече у организацији Градске библиотеке Лајковац почиње у 19.30 у великој сали Градске куће.

Ивана Кузмановић је свестрана личност занимљиве биографије, сазнајемо посредством њене издавачке куће „Лагуна“. Рођена је 1966. године у Београду. Након средње школе одлази у Њујорк где проводи наредних неколико година бавећи се манекенством и радећи као менаџер у једној америчкој компанији. По повратку у Београд започиње своју музичку каријеру као чланица групе „Аска“, потом наступа са групом „BG sound“, а 1992. године поново напушта земљу и као чланица дуета „Дива“ одлази на Кипар.

Враћа се у Београд 1995. и дипломира на Правном факултету, а оданост музици и сценском наступу испољава у водећим градским клубовима. Искуства стицана у иностранству ставља на располагање компанији „Si&Si“, а од 2003. године ради као секретар Факултета за менаџмент малих и средњих предузећа. Постаје правни саветник економског сектора Министарства за дијаспору 2005. године.