Отворена експозитура „Поштанске штедионице“

Данас је на у центру Лајковца, у новоизграђеној згради у главној улици, отворена експозитура банке „Поштанска штедионица“. Врпцу је пресекао и експозитуру свечано отворио Андрија Живковић, председник општине Лајковац, који је том приликом рекао:

 

– Ово данас је велики догађај за општину и све њене становнике. Овим чином ће се подићи ниво банкарских услуга. Ја се захваљујем „Поштанској штедионици“, која је препознала Лајковац као једну од три општине у којима данас отвара своје експозитуре. Поред тога, мени је као првом човеку општине најбитније да смо данашњим чином смањили број незапослених. Данас смо запослили три особе са територије наше општине и то млађе старосне доби, што је јако битно, јер показујемо да се боримо да на све начине задржимо младе у нашој општини, да сачувамо сва радна места. Три радна места није много, али се надамо да ће општина Лајковац у наредном периоду бити у прилици да отвори и већи број радних места од овога данас. Захваљујем се Банци Поштанска штедионица, која је нашу општину препознала као партнера у будућем периоду и надам се да ће грађани бити задовољни квалитетом услуга у новоотвореној експозитури.
Александар Јањић, директор Банке „Поштанска штедионица“ – Филијале Ваљево, најавио је данас у Лајковцу проширење мреже експозитура:
– Огроман је успех за једну банку, да у једном дану, на подручју једног округа, отвори чак три експозитуре. Узимајући у обзир економски и географски аспект, данас су поред Лајковца, отворене и експозитуре у Мионици и Љигу. На овај начин ми ћемо бити још ближи нашим клијентима, који су до сада због наших банкарских услуга одлазили у суседна места. Врло смо захвални локалној самоуправи и председнику Живковићу што су подржали нашу иницијативу. Користим прилику да најавим, да ћемо у наредних пар месеци отворити још три експозитуре на подручју Филијале Ваљево: у Владимирцима, Косјерићу и Осечини, што је све део стратегије ширења мреже наше банке. Наш циљ је да у свакој општини буде присутна наша банка, која је стопостотно у власништву наше државе и која, пре свега, нуди поверење јер иза ње стоји тако јака институција као што је држава Србија.”
Осим руководства Општине Лајковац, отварању експозитуре „Поштанске штедионице“ у Лајковцу присуствовали су бројне званице, представници привредног и политичког живота региона, међу којима су били председник општине Уб Дарко Глишић и народни посланик др Михаило Јокић из Ваљева.

 

{gallery}postanska_stedionica16{/gallery}