„Жеља“ ремизирао са „Слогом“ из Пожеге

Ни у трећем колу „Железничар“ није остварио победу, мада га је од три бода делила само судијска надокнада. Утакмица са „Слогом“ из Пожеге, која је најавила да претендује на висок пласман, завршена је резултатом 2:2. Пред око 350 гледалаца голове за „Жељу“ постигли су Радивојевић у 60. и Ђукетић у 87. минуту, док су гости поготке дали у 72. и 90+3. минуту. Гледали смо врло нервозан меч, чему је понајвише лошим суђењем допринео главни арбитар Вујовић из Краљева, који је играчима „Жеље“ поделио шест жутих и један црвени картон (Н. Марковић).

 

„Жеља“ је два пута водио, први пут из једанаестерца. Гости су на коначних 2:2 изједначили у судијској надокнади, из слободног ударца након непостојећег фаула на 18 метара. „Плави“ тренутно деле претпоследње место са Јошаницом, са по два бода, а следеће недеље гостују крагујевачкој „Шумадији“. Најуспешнији тим до сада је „Будућност Крушик“ са максималним учинком, при чему је у трећем колу савладана „Лозница“ са 1:0. На зачељу са сва три пораза је наредни супарник Лајковчана.

У Зони Дрина „Задругар“ је претрпео и трећи пораз, овога пута у Владимирцима против „Јединства“ са 1:0. Тако су домаћи освојили прве бодове, док су зелено-бели на дну табеле као и Раднички Стобекс, који има бољу гол-разлику. Једини тим са три победе је „Прово“, а убско „Јединство“ је победом у Сјеници стигло до седам бодова. Толико има и „Рибница“, а ваљевски „Раднички“ бод мање. У следећем колу „Задругар“ дочекује другопласирану „Слогу“ из Бајине Баште.