Шаролики дечји програм

На манифестацији “Дан Лајковца” недеља је била посвећена најмлађима, а програм који је осмислио Културни центар „Хаџи Рувим“ био је толико разноврстан и садржајан да су се деца стварно добро забавила. Богат програм почео је уз Наташу и балерине лајковачког студија „Идеа“, кроз публику су се све време кретали кловнови паја и Дуле, који су имали свој програм и на бини.

Затим се у фраку појавио млади мађионичар Бојан Богдановић укључујући и најрадозналије и најхрабрије малишане у своје трикове,. Ту су били и други аниматоре, статуе и атрактивни Спајдермен!
Мјузикл „Вилинска заврзлама – приче из мастошуме“ одиграли су глумци „Хепи театра“. Дочарали су модерну бајку о прекомерној употреби савремене технологије и потреби да се на друге начине оживи дечја машта. Главни ликови у представи су принц Милован и принцеза Ана, затим дадиља Дада, вила Маштојла, морнар Мика, Аждајица Ждеравица и други а у представи глуме Моника Ромић, Никола Угриновић, Јована Младеновић, Славица Љуји, Урош Милојевић и битбоксер Филип Марковић.
Као солиста наступила је чланица мешовитог хора Културног центра Анђела Милосављевић. Програм су употпунили својим првим учешћем на Данима Лајковца  ученици Средње школе 17. септембар“ – рецитатора, беседничара, музичара и литерараца. Међу њима су били и учесници окружне и републичке смотре рецитатора „Песниче народа мог“.  Дечји дан је завршен концертом фолклорног ансамбла „Хаџи Рувим“, у пратњи оркестра Зорана Марковића из Ћелија.

 

{gallery}decji_dan_18{/gallery}