„Бити или не бити“ за лајковачке одбојкашице

У петак увече од 19 часова у Спортској хали Лајковац је прва одлучујућа утакмица за одбојкашице Железничара у завршници сезоне – реванш утакмица полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије против ТЕНТ-а. Пренос утакмице из Лајковца најављен је на Арена Спорт 6, мада очекујемо да ће хала бити испуњена до последњег места јер ће подршка навијача нашим одбојкашицама бити изузетно потребна.

Први меч у Обреновцу домаћа екипа добила је неочекивано лако и убедљиво са 3:0. То је забринуло љубитеље одбојке у Лајковцу, али ништа још није готово. Наредни сусрет је „меч лопта“ која ће показати да ли овај састав има потпуно право да се нада великој борби у обреновачкој „мајсторици“, уједно да докаже квалитет о којем се прича од почетка сезоне, а за који смо повремено добијали потврду на паркету. Поготово што је тим комплетиран у правом тренутку, рачунајући и повратак можда недовољно уходаних Велтман и Терел.

Имена као што су Зеленовић, Ивановић, Пакић, Томић, Милојевић, Терел, Велтман, Жакић, Копривица, Станојевић…. уливају поверење да је то екипа кадра да нас одведе до треће утакмице, па онда нека буде шта буде. Свакако да је ТЕНТ, уз Јединство, најпостојанија екипа ове сезоне и да многи у финалу првенства виде репризу финала Купа Србије, односно сусрет Јединство-ТЕНТ.

Још једном: петак 12. априла од 19 часова, Хала спортова Лајковац – меч сезоне за клуб који нам је донео пуно спортске радости последњих година, уједно и велику промоцију наше вароши.

Верујући у победу Железничара најављујемо да је трећа утакмица заказана за уторак 16. април од 19 часова у СКЦ Обреновац.