Финале Купа Србије у одбојци 10. марта у Лајковцу

Одбојкашко финале Купа Србије у женској и мушкој конкуренцији и ове године играће се у Лајковцу, саопштио је Одбојкашки савез Србије. У просторијама Одбојкашког савеза данас је одржан састанак са представницима клубова који су конкурисали за организацију финала Купа Србије 2018/2019. у обе конкуренције. Душан Кесер, директор такмичења ОСС, након отварања коверата, саопштио је да је најбољу понуду доставио Железничар из Лајковца. У недељу 10. марта Лајковац ће бити домаћин обе финалне утакмице Купа Србије.
Састанку су присуствовали Зоран Гајић, председник ОСС, Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Душан Кесер, директор такмичења ОСС, Живорад Лазаревић, председник Железничара из Лајковца, Душан Вуловић, директор Радничког доо из Крагујевца, Немања Опачић, координатор млађих селекција Радничког доо из Крагујевца, и Данило Мрђа, тим менаџер Црвене звезде.
У првој утакмици, у финалу 54. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша, играће Црвена звезда – Раднички из Крагујевца. У другом мечу, у финалу 53. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица, играће Црвена звезда – Железничар. Предложени термини утакмица су 17 и 19.30 часова, а после договора са РТС, који ће директно преносити обе утакмице, биће саопштени тачни термини.