ФК Железничар у недељу представља Омладинску школу и планове клуба

У складу са донетом стратегијом клупског развоја, ФК Железничар ће у недељу 7. августа од 10  часова на Градском стадиону у Лајковцу јавности представити свој план рада на покретању и функционисању Омладинске школе фудбала.

Биће представљени директори и тренери Омладинске школе, као и циљеви за наредни период. Јавност у Лајковцу, а пре свега заинтересовани родитељи, имаће прилику да се упознају за стањем и функционисањем целог фудбалског клуба, а кроз даља излагања и са свим идејама везаним за квалитетан спортски развој деце.

Позив је усмерен, пре свега, на децу из генерација 2010, 2011, 2012, 2013 и 2014, за које су већ одређени тренери и планирана адекватна такмичења у том узрасту, али и за сву другу децу, за коју ће се у зависности од броја заинтересованих правити одређен систем рада.

ФК Железничар је већ формирао екипу кадетског узраста, која у тренажном процесу има двадесеторо деце. Из управе клуба поручују да желе да  заједничким снагама фудбал у Лајковцу учине бољим, а живот деце здравијим и лепшим.