Формиран Организациони одбор „Дана Лајковца“

На последњој седници Општинског већа Формиран је Организациони одбор за манифестацију “Дани Лајковца 2019” и обележавање градске славе Огњене Марије. Председник Организационог одбора је Мила Лончар Митровић, директорка ПУ “Лептирић”, а чланови су: Милутин Ранковић – директор ТО Лајковац, Томислав Матић – свештеник, Бојан Богдановић – председник Спортског савеза општине Лајковац, Дарен Миливојевић – представник Градске библиотеке и Снежана Шкорић – директор КЦ “Хаџи Рувим”.

“Организациони одбор је остао у истом саставу као и прошле године и састављен је од представника установа које се баве промоцијом Лајковца и туризмом. На њима је да све неопходно припреме и ја не сумњам да ће и ове, као и претходних година, све протећи у најбољем реду”, рекао је председник општине Андрија Живковић, непосредно након што је Општинско веће једногласно усвојило предложено Решење о именовању Организационог одбора.

Задатак Организационог одбора је је да припреми, организује и реализује Програм прославе “Дани Лајковца 2019” и градске славе Огњене Марије, као и да припреми трошковник прославе.