Извештај о водоснабдевању „Градске чистоће“

Поштовани корисници, у прилогу су записници радника ЈП Градске чистоће о квалитету водоснадбевања на територији општине Лајковац. Тренутно су обухваћене три локације које су изабране по систему највећег ризика. Ова евиденција је уведена од дана увођења ВАНРЕДНОГ СТАЊА на територији Републике СРБИЈЕ.

На адресу ЈП Градска чистоћа претходних дана стизало је низ притужби о прекиду испоруке воде, које су радници лајковачког комуналног моментално проверавали. Већина навода је била неоснована, што нам у овој ситуацији ванредног стања посебно отежава рад.

Сви извештаји ће бити објављени по данима и ванредним записницима. Све грађане општине Лајковац молимо да не шире панику и да не пласирају лажне информације. Све неопходне информације можете добити на 014 3431 194 и додатну директну линију коју смо увели због ванредног стања 014 3431 012.

Уједно, уверавамо све грађане да смо у свакодневној комуникацији са колегама из ЈКП Лазаревац и да воду као ресурс врло одговорно трошимо. Заједничким снагама апелујемо на све грађане да рационално користе воду , како бисмо могли да обезбедимо што квалитетнију испоруку на целој територији општина Лајковац и Лазаревац.