Конференција за новинаре поводом хуманитарне ревије

Удружење „Роди се на лепом месту“ организује Хуманитарну модну ревију ЛЕПОТА И МОДА У ХУМАНОЈ АКЦИЈИ, која ће бити организована у петак 6. децембра у Центру за културу Ваљево, са почетком у 20 часова. Средства су намењена даљем опремању Породилишта и Гинекологије Опште болнице Ваљево.

Општина Лајковац подржава ову хуманитарну кампању, тако да ће акцију најавити на конференцији за новинаре у уторак 3. децембра у 12 часова, у малој сали Општине. Говориће др Јованка Гомилановић, председник СО Лајковац, др Ненад Димитријевић, председник удружења „Роди се на лепом месту“ и начелник Службе за гинекологију и акушерство Опште болнице Ваљево, као и Светлана Марковић, члан удружења „Роди се на лепом месту“.

У модној ревији ће учествовати јавне личности из Ваљева и Колубарског округа и људи добри воље из јавног живота Србије, уз манекене „Студија М“. Лајковац ће представљати матуранткиња Средње школе „17. септембар“ Санела Марковић, талентована певачица.

У досадашњој кампањи скупљено је око 130.000 евра, у току су набавке важних уређаја и опремање гинеколошко – акушерског одељења у којем се годишње роди око 1300 беба, а лечи се на хиљаде жена са територије Колубарског округа. Сваки динар прикупљен у кампањи се троши наменски и искључиво за потребе Породилишта и Гинекологије.