Maчва преузела трон

После неколико кола „Жеља“ је препустио водећу позицију „Мачви“, надајмо се само привремено. Лидер је заустављен у Михајловцу, где је „Сељак“ био бољи и победио са 2:0. „Плави“ су играли без неколико стандардних првотимаца, практично најбољих играча. Следеће недеље „Железничар“ дочекује „Крушик“, који је протеклог викенда остварио прву победу, а „Мачва“ игра у гостима против „Победе“

На старту утакмице у Михајловцу, домаћи су већ имали неколико прилика, које су пропустили Симеуновић, Ђировић и Вемић. Овај последњи је био стрелац првог гола у 31. минуту, када је са два метра лопту клизећим стартом угурао у мрежу, пошто је Танасијевић одбио шут Шиљића.

Лајковчани су запретили у 38. минуту, када је после центаршута Милосављевића Томић погодио спољни део мреже. У 53. минуту после дуплог паса са Ћировићем Вемић је постигао свој други гол.

Састав „Железничара“: Танасијевић, Стевановић (Радивојевић), Андрић, Ружић, Шалипур, Живковић, Томић, Милосављевић, Станојевић (Небојша Марковић), Немања Марковић, Гајић.

После убедљиве победе над „Младим радником“ од 5:1, „Мачва“ има 24 бода, „Железничар“ је остао на 23, је, а трећи „Полет“ има 21 бод. Посустала је „Лозница“, која је код куће поражена од Шапина.