Наставак првенства Колубарско-мачванске зоне

Овог викенда почиње пролећни део првенства Колубарско-мачванске зоне. Задругар већ у суботу од 14.30 игра против водеће Мачве 2005 у Богатићу, док Железничар у недељу од 14.30 дочекује Осечину, претпоследњи тим на табели. Захваљујући одличним резултатима у финишу јесењег дела, Жеља дели прво место са Мачвом и са великим амбицијама улази у наставак првенства. У складу са тим, клуб се знатно појачао у зимском прелазном року. Нови играчи су: голман Анђелић из Земуна, Гогић из пљеваљског Рудара, Шћеповић (Смедерево), Алијагић (ИМТ), Радовановић, Прокић и Лукић (ОФК Дивци), Вуковић и Радојевић (Осечина), Стејанић (Димитрије Туцовић, Ћелије), Спасојевић (Задругар). Клуб су напустили Матић, Ненадовић и голман Милинковић.
Из Задругара су отишли Бојичић и Небојша Марковић, а нови играчи су Петровић из Такова, Рафаиловић из Тополе, Марковић из Синђелића и бонус фудбалери: Јеринић (Јединство, Уб) , голман Пажиновић (Јабучје) и Словић (Железничар).
Мачва и Железничар имају по 28 бодова, следе Борац из Лешнице и ваљевски Раднички Горење са по 25 бодова, док петопласирани ОФК Дивци има 23. Задругар је на деветом месту са 17 бодова. На дну табеле су Осечина са осам и љишки Спартак са шест бодова. У лиги има 14 клубова. Већ у следећем колу у Богатићу ће се играти дерби између Мачве и Железничара.