Нова донација браће Павловић средњој школи

Фирма „3МД“ из Чикага, власништво породице Павловић пореклом из Лајковца, други пут за кратко време је СШ “17. септембар” донирала опрему за практичну наставу, овога пута у вредности од 300.000 динара. Донацијом браће Милоша и Драгана Павловића школа је добила нове брусилице, маске са сензором, апарат за заваривање, компресор и висиномер. Тим поводом директорка средње школе Косана Грчић је изјавила:

-Изражавамо велику захвалност нашим донаторима, који нам помажу да набавимо савремену опрему и створимо боље услове за рад професора и обуку ученика. Добри услови рада и опремљеност школе допринели су да се број ученика повећа за 10 у односу на претходну школску годину. У складу са својим могућностима школа ће наставити да набавља нова наставна средства и опрему и тако иде у корак са временом.

Средњој школи у Лајковцу почетком године браћа Павловић донирала су апарат за заваривање вредан 2.000 евра, који је од велике користи ученицима на смеру бравар – заваривач.

Ову годину дефинитивно обележава интензивна донаторска активност компаније „3МД“, посебно школама у завичају, које су и сами похађали. Подсећамо да је недавном донацијом Компаније „3МД“ из Чикага обновљено степениште на улазу у ИО ОШ “Миле Дубљевић” у Боговађи. Само у овој години на дан школске славе заменик председника Општине Лајковац Ненад Џајевић, школски друг браће Павловић, уручио је ОШ Миле Дубљевић” у Лајковцу наставну опрему вредности 450.000 динара, а касније је пристигло још близу 300.000 динара. Такође, компаније „3МД“ из Чикага донирала је почетком године Божићне пакетиће за српску децу са посебним потребама на Косову и Метохији, као и пакетиће за ученике и лаптоп за школу у Бањској (Звечан).