Нова признања за литерарну секцију ОШ „Миле Дубљевић”

Великим успехом Литерарна секција „Разиграно перо” ОШ „Миле Дубљевић” започела је и ову школску годину. Чланови „Разиграног пера” учествовали су на Трећем међународном фестивалу литерарног стваралаштва ФЕЛИС 2020 у Лазаревцу, на коме је Михаило Алексић, ученик осмог разреда освојио другу награду за песму „На распусту”
Захвалнице за учешће и допринос фестивалу добили су: Анита Проданић, Магдалена Павловић, Милица Марковић, Нина Јуришић, Младен Ђуричић и Стефан Филиповић, ученици проф. Лидије Марић Јовановић, као и Марија Јеремић и Лука Радовановић, ученици проф. Соње Миловановић. Захвалницу за допринос фестивалу добила је и цела Литерарна секција „Разиграно перо”.
У пратњи професорке Марић Јовановић и својих родитеља свечаном програму и додели награда присуствовало је петоро ученика и сви су посебно похваљени од стране стручног жирија за квалитет својих поетских радова. Свечани програм одржан је у Модерној галерији Центра за културу у Лазаревцу. Уживали смо у представљању награђених песама и прича и извођењу кратких музичких комада ученица Музичке школе „Марко Тајчевић” из Лазаревца. Присутна публика посебно дугим аплаузом наградила је представљање другонаграђене песме Михаила Алексића „На распусту”.