Одбојка најава – Дерби са Обреновчанкама

Комшијски дерби и врхунска одбојка очекује Лајковчане у суботу увече од 19 часова. У Хали спортова Лајковац Железничар дочекује првопласирани ТЕНТ, који ће настојати да сачува лидерску позицију, а “дизелка” се бори да сачува треће место док јој Црвена звезда “дише за вратом”.

Биће то прилика да видимо да ли су и колико одбојкашице ТЕНТ пољуљане после пораза од Јединства у финалу Купа Србије, а трофеј у обреновачкој хали им је измакао у исцрпљујућој утакмици и драматичној завршници.

Наравно, и да ли састав Бранка Ковачевића може искористити тај тренутак. У сваком случају, обе екипе су врло квалитетне, а ТЕНТ ове сезоне, уз Јединство, показује изванредан квалитет и постојаност играјући у три такмичења, тако да је пред Жељом велики изазов.

Све ово је и позив Лајковчанима да испуне халу у што већем броју, а очекује се и долазак верних љубитеља одбојке из Обреновца.

У овом колу јој се састају Црвена звезда – Партизан, Омладинац – Уб, Клек – Раднички Бластерс, Срем – Инђија и Јединство – Спартак.