Одбојкашице убедљиве против Звезде

Супериорном игром од почетка до краја утакмице одбојкашице Железничара су у првој утакмици четвртфинала Купа Србије победиле Црвену звезду са 3:0, по сетовима 25:13, 25:17, 25:21. Одбојкашице Звезде су нешто јачи отпор пружиле средином другог и трећег сета, али су квалитет Лајковчанки и ангажована игра обезбедили сигурну завршницу.
Најефикасније код Жеље биле су Рајлић са 16 и Миросављевић са 12 (4 аса) поена. Батинић је освојила 9, Савић 8, Кутлешић 6 (4 блокаде), Перовић 4, Узелац 2 и Ранковић 1. Код Звезде Таубнер је освојила 9, Тасић 8, а Вучићевић 7.
Сви фаворити су вечерас оправдали очекивања. Резултати осталих првих мечева четвртфинала:Инђија – Уб 0:3 и Београд – ТЕНТ 1:3.Дуел између Партизан Сокера и Јединство (СП) биће одигран накнадно.
Реванш утакмице су планиране за 3. и 4. новембар. У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту или финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста или финалиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала и полуфинала.