Одбојкашице Железничара играју Суперкуп Србије

Лајковачки ОК Железничар у четвртак од 17.30 у Београду игра утакмицу Суперкупа Србије са Црвеном звездом, уз пренос на Другом програму државне телевизије. То је једини домаћи трофеј који недостаје одбојкашицама Железничара, тако да ће екипа Мирјане Мусулин сигурно дати све од себе да га донесе „лајковачком пругом“. Суперкуп играју шампион државе и победник Купа, али с обзиром да је Железничар претходне сезоне освојио оба трофеја пропозиције налажу да меч игра са финалистом Купа Србије, а то је Црвена звезда. Подсећамо да је Жеља, осим шампионске титуле и два Купа Србије узастопно, једном освојио и Балкански куп.

Тим је прилично измењен у односу на прошлу сезону јер су отишле Савић, Олујић, Млађеновић, Станимировић, Кутлешић и Василева, али су, као адекватна појачања, дошле Чанак (Ц. Звезда), Гаћеша (Клек), Митровић (повратник из иностранства), Рајлић (Спартак) и Зарић (ОК Ваљево). Од ранијих узданица ту су капитен Ивана Лазаревић, искусне Лукић, Гајић и примач Спасенић, а од млађих снага Грујичић, Ранковић, Тошић и Радованчевић.

Клуб организује превоз аутобусом за навијаче. Полазак из Лајковца је у 15.30, меч се игра у дворани „Вождовац“. Заинтересовани треба да се јаве Марку Ивковићу на 062/ 888 0369.