Одложене и манифестације Туристичке организације општине Лајковац

С обзиром да су све активнoсти у вези са „Данима Лајковца“ одложене због пандемије КОВИДА -19, померају се и све манифестације које захтевају окупљања, а којима је Туристичка организација општине Лајковац реализатор и сураеализатор. У јулу су то “Дани воденица”, „Исток -запад Лајковачком пругом”, “Колубарски котлић” и “Изложба коња и фијакера”.
Међутим, љубитељи воденица, стваралаштва на тему мотива из нашег краја неће бити ускраћени за могућност презентације електронским путем. Писане, ликовне, музичке и мултимедијалне радове са темом воденица и уопште мотива Лајковца ствараоци из земље и иностранства могу слати на мејл lajkovac.turizam@gmail.com, а ТООЛ ће их презентовати кроз одговарајуће садржаје на свом сајту и фејсбук страници.
Телевизија Војводина најавила је ових дана снимање емисије о воденицама и лајковачкој прузи, тако да ће путем малих екрана многи моћи да осете амбијент и богатство мотива нашег краја.
Дани воденица на Колубари и Топлици 2020 – мултимедијална онлајн изложба)

https://www.facebook.com/notes/turisti%C4%8Dka-organizacija-op%C5%A1tine-lajkovac/dani-vodenica-na-%D0%BAolubari-i-toplici-2020-multimedijalna-online-izlo%C5%BEba/2836615129778041/