Пијаца на интернету ЈКП „Тржнице“ Ниш за све градове

ЈКП „Тржнице“ из Ниша покренуло је акцију “ONLINE ПИЈАЦА”. Ова акција помаже грађанима да у време ванредног стања, када су затворене све пијаце у држави, лакше дођу до свежих намирница и производа, али и продавцима да пласирају своје производе. На њиховом сајту http://trznicanis.rs/ постоји могућност да произвођачи из целе Србије поставе своју понуду и представе грађанима своје производе. На сајту постоји и претрага по градовима/општинама, где ће корисници моћи да траже само своје територије. Једноставним одабиром жељене општине излистаће се продавци са те територије.

Истовремено постоји и wеб апликација http://trznicanis.rs/shop у којој се налазе подаци о понуђачима (назив, број телефона, адреса, емаил адреса) као и о производима које код њих можете набавити..

Према информацији ЈКП „Тржнице„ Ниш посећеност сајту расте из дана у дан и тренутно је забележено преко 50.000 отворених страница и 5.000 корисника. Активно је преко 70 различитих продаваца и преко 150 производа. Позивамо пољпоривредне произвођаче из општине Лајковац да се прикључе и представе своју понуду, као и на другим онлајн пијацама. Упутство како да то урадите можете наћи на овом линку: http://trznicanis.rs/shop_info