Поетски и ликовни новогодишњи конкурси Културног центра

Поводом новогодишњих и божићних празника Културни центар „Хаџи Рувим“ организује поетски и ликовни конкурс, а најуспешније ће наградити новогодишњим пакетићима. Врло лепа иницијатива Културног центра у сусрет празницима, у време распуста и смањених активности најмлађих због епидемије.
Тема поетског конкурса је „Новогодишња/божићна жеља“ и намењен је основцима и средњошколцима са подручја општине Лајковац.Учесници радове треба да доставе до 30. децембра на адресу kclajkovac@open.telekom.rs, при чему треба навести име и презиме, узраст и контакт телефон.О избору најбољих поетских радова одлучиваће жири у саставу: директор Снежана Шкорић, магистар књижевности Дарен Миливојевић и историчар уметности Александра Танић.
Ликовни конкурс се односи на израду новогодишњих и божићних честитки и украса и намењен је деци до 15 година. Радови се шаљу на исти мејл, уз исте податке, а жири за избор најлепших радова биће у саставу: магистар књижевности Дарен Миливојевић, историчар уметности Александра Танић и Игор Петровић из Културног центра „Хаџи Рувим“.