Пошта полицајцима погинулим у НАТО бомбардовању

Поводом 20 година од почетка НАТО агресије и погибије на Косову полицајаца Душана Трифуновића из Лајковца и Милана Павловића из Бајевца, делегације Oпштине Лајковац и Полицијске станице у Лајковцу положиле су данас цвеће на спомен обележје испред Градске библиотеке Лајковац. Председница СО Лајковац др Јованка Гомилановић је овом приликом рекла:
-На данашњи дан, 26. марта 1999. године, изгубила су живот два млада српска полицајца Милан Павловић из Бајевца и Душан Трифуновић из Лајковца. Они су своје животе изгубили часно вршећи своју дужност на Косову и Метохији. Представници полиције и локалне самоуправе сваке године се окупе на спомен обележју ових јунака и одају им почаст. Ми морамо на овом месту да кажемо њима вечно хвала и вечна им слава и да се закунемо на незаборав тим младим људима који су дали своје животе, да подсетимо да њихове херојске животе ми никада не смемо заборавити!
Сенима полицајаца који су своје животе дали током НАТО бомбардовања поклонили су се и председник Општине Лајковац Андрија Живковић, заменик председника Ненад Џајевић и начелник Општинске управе Живорад Бојичић.