Председник Живковић посетио ђаке прваке

Трећи дан садржајног програма Дечије недеље у ОШ “Миле Дубљевић” обележио је традиционални Дан отворених врата, само у другачијој форми него претходних година. Уместо да најмлађи ученици дођу у Градску кућу, овога пута врата школе била су отворена за посету председника општине. Председник Андрија Живковић је, у пратњи директорке школе Биљане Жујовић и учитељица, посетио три одељења првог разреда, уручио им поклоне и задржао се с њима у разговору.

Председник је првацима уручио пригодне поклоне: лопте, вијаче, пиштаљке… Посета председника општине првацима протекла је у крајње опуштеној, пријатној и неформалној атмосфери. С обзиром да је и сам просветни радник, који је близу деценију радио управо у овој школи, председник је са лакоћом успоставио комуникацију са децом, на најразличитије теме. Деца су била слободна, радознала, питала су председника све што су желели, од тога како је бити председник до тога како је било када је он ишао у школу, изражавали су слободно своје жеље, а занимљиво је да је већина првака знала име и презиме председника општине…

Прваци, учитељице и директорка, били су сјајни домаћини председнику. Посета је крунисана сјајном приредбом ученика и јавном презентацијом фолклорне радионице.