Председник Живковић посетио основце у “Дечјој недељи”

Председник општине Андрија Живковић посетио је поводом “Дечије недеље” лајковачку ОШ “Миле Дубљевић” и том приликом првацима уручио спортске реквизите, неопходне за реализацију наставе физичког васпитања.

Председник Живковић је провео време са првацима у пријатном разговору, при чему деца нису била превише захтевна у својим жељама и потребама. Одговарајући на слоган овогодишње Дечије недеље “Шта детету треба да порасте до неба”, сви њихови одговори су били пуни дечије чистоте и најискренијих топлих дечијих жеља.

Наглашено је, да је образовање област у коју локална самоуправа највише улаже, па лајковачки школарци сходно томе у свим сегментима имају одличне услове. Директорка школе Биљана Жујовић захвалила се председнику општине на посети и поклонима.

Као и у свим другим школским и предшколској установи, програм обележавања Дечије недеље лајковачких основаца је садржајан, истовремено едукативног и забавног карактера, а већи део програма реализован је у сарадњи са локалним установама културе првенствено, али и другим субјектима.