Припремна утамица Црвене звезде од 18 часова у Лајковцу

Црвена звезда ће данас у Лајковцу на стадиону ФК Железничар играти прву припремну утакмицу против екипе београдског ИМТ-а. Утакмица почиње од 18 часова и, сходно важећим мерама у борби против пандемије корона вируса, биће одиграна без присуства публике.Актуелни српски шампион Црвена Звезда је већ неколико дана на припремама на Дивчибарама, где ће највероватније спровести целокупне припреме, с обзиром да су отказали одлазак у Врњачку Бању, где је првобитно планиран други део припрема. У том случају ће, вероватно, одиграти доста припремних утакмица у овом делу Србије.
Тако је шеф стручног штаба Дејан Станковић прву проверу спремности своје екипе заказао у Лајковцу, који има одличну спортску инфраструктуру и изванредне услове за организацију спортских догађаја. И трибине би, скоро сигурно, биле пуне, али се меч мора одиграти без присуства публике.
На званичном сајту шампиона јуче је објављено да су Срђан Спиридоновић, Вељко Николић, Страхиња Ераковић, Марко Гобељић, Бранко Јовичић и Душан Јованчић, после седам дана проведених у изолацији, почели да тренирају на Дивчибарама. Наиме, пред почетак припрема сви фудбалери су били тестирани на корона вирус, а поменута шесторка је добила позитиван налаз.