Реми Железничара, победа Задругара

Смењују се лајковачки зонаши у победама и поразима (ремијима). Железничар је у Ваљеву против Младости из Драчића одиграо 0:0, док је Задругар победио љишки Спартак са 2:0 головима браће Јеринић. Железничар је имао амбиције да освоји сва три бода, што су и навијачи очекивали, али доста тога није ишло на руку саставу Срђана Јовановића. У старту су наступили без тројице првотимаца, а од 25. минута су играли са 10 фудбалера због искључења Гајића. Утакмица је била борбена, али са мало правих шанси.

Захваљујући сналажљивости Владе Јеринића, који је окренут леђима лобовао голмана Љижана, Задругар је повео већ у шестом минуту. Коначан резултат постигао је Урош Јеринић ударцем под пречку из велике гужве.

Задругар је на четвртом месту са 16 бодова, а Железничар на петом са 15. На челу табеле је и даље Рађевац, који је врло убедљив ове јесени, а упорно га прате Борац из Лешнице и Слога из Босаваца. Прилику да то поремети и покаже да ли је спреман за веће домете има Жеља, који следеће недеље дочекује Рађевац. Истог дана Задругар игра у Врелу.