Реми Железничара у Смедереву, порази зонаша

У 10. колу Српске лиге Запад Железничар јеу занимљивом мечу у Смедереву „извукао“ реми, после два вођства домаћина.Смедерево 1924 водио је са 2:0, полувреме завршено са 2:1, Жеља изједначио на 2:2, да би после новог вођства домаћег тима поравнао на 3:3, што је био и коначан резултат. Сва три гола постигао је Петар Станојевић.
Састав Железничара на овој утакмици: Ранковић, Стевановић, Ћитић, Тинтор, Павловић, Радивојевић, Станојевић, Ђермановић, Радибратовић, Ђукић, Мијушковић. Играли су још: Митровић, Арсић, Чочовић, Петровић М.
Са 17бодова Жеља дели пето место са Будућност Крушиком. Испред су Слога из Петровца на Млави са 17 и Будућност Ариље са 18, Млади радник има 19 и на врху најубедљивији тим ове јесени пожешка Слога (без пораза) са 26 бодова. У следећем колу 18. октобра од 14.30 часова у Лајковцу се игра комшијски дерби између Жеље и убског Јединства.
Задругар је код куће изгубио од увек незгодног Рађевца са 2:0, док је Рубрибреза у Дивцима поражена са 3:0. Лајковачки зонаши следећег викенда играју са тренутно најслабије пласираним тимовима: Рубрибреза дочекује љишки Спартак, а Задругар гостује Младости у Доњем Добрињу.