Stand up кабаре Миодрага Стошића „НАСМЕЈ СЕ, ПОКАЖИ ЗУБЕ“

У понедељак 02.04.2018. у великој сали Оштине Лајковац са почетком у 20 часова , Културни центар “Хаџи Рувим” организује stand up кабаре Миодрага Стошића „НАСМЕЈ СЕ, ПОКАЖИ ЗУБЕ“.

„Насмеј се, покажи зубе“ је вече stand up комедије и шаљивог рокенрола, ауторског карактера. Све материјале потписује Миодраг Стошић, хумориста, радио водитељ и писац, а перформанс изводи уз помоћ својих пријатења.

Овај наступ тематски покрива феномене модерног времена у којем наше друштво покушава да живи и обрађује их на шањив начин. Прича се о томе како функционишемо у свету друштвених мрежа у свету где лакше одемо на месец него код првог комшије на кафу. Да ли смо доспели у фазу постојања где сви желе да постану селебритији?

Некад смо морали нешто да урадимо па постанемо познати а данас као да прво морамо да постанемо познати да би смо нешто урадили. Да ли је то нормално?

Чему се смеју Срби и народи на Балкану? Да ли и дање, у 21. Веку живимо у свету предрасуда и стереотипима вицева?

Осим stand up комедије и музике, биће предтавњене и шањиве песме из опуса „Ево зашто се нисам оженио и друге песме“.

Поред хумористичког дела, кабаре садржи и инсерте из књижевног и поетског опуса аутора. Чућете делове књига „Мис мокре очи“ и „Мачка без једне ципеле“.