Малци и „Terminator genesis“ у биоскопу

У биоскопу КЦ “Хаџи Рувим” Лајковац вечерас у 17 и 19 часова 3Д пројекција дечјег филма “Малци”, док ће у 21.00 час бити приказан такође 3Д филм „Terminator genesis“.

 

МАЛЦИ су започели своје постојање као једностанични жути организми. Развијали су се током столећа увек служећи најгрознијим господарима попут Т. Реxа и Дракуле. Но, ни њих нису успјели задржати. А кад „малци“ немају коме служити, падну у тешку депресију. Но, један од њих по имену Кевин има план. Уз помоћ тинејџера и бунтовника Стуарта те симпатичног малог Боба кренуће у свет, пронаћи новог злог шефа којег његова браћа могу следити. Цена карте 250,00 дин.
TERMINATOR GENESIS – Опис:Кад Џон Конор (Џејсон Кларк), вођа покрета отпора људи, пошаље наредника Кајла Риса (Џеја Кортнија) назад у 1984, да заштити Сару Конор (Емилија Кларк) и одбрани будућност, неочекивани след догађаја ће направити пукотину у временском току. Сада ће се наредник Рис наћи у новој и непознатој верзији прошлости, где ће се сусрести с неочекиваним савезницима, укључујући и Чувара (Арнолд Шварценегер), опасним новим непријатељима и изненађујућом новом мисијом: да врати будућност у претходно стање…Цена карте 250,00 дин.