У среду у Обреновцу прва утакмица полуфинала Купа Србије за одбојкашице

Прве утакмице полуфинала 56. Купа Србије 2021/2022. у конкуренцији одбојкашица играће се у среду 1. децембра. У Обреновцу се од 19 часова састају ТЕНТ и Железничар, док утакмица у Београду између Црвене звезде и Уба почиње у 17.30. Пренос можете гледати на YоуТубе каналу ОК Железничар и Одбојкашког савеза Србије.
У последњој међусобној утакмици, одиграној крајем октобра у оквиру петог кола Суперлиге, Жеља је победио са 3:1. Према игри и резултатима ове сезоне лајковачке одбојкашице су у предности, али сусретима са ТЕНТ-ом увек треба приступити са максималном озбиљношћу.Реванш меч између Уба и Црвене звезда одиграће се 14. и 15. децембра, а између Железничара и ТЕНТ 21. и 22. децембра.
По пропозицијама Купа Србије у полуфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити финалиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника полуфинала.