У суботу дерби одбојкашке Суперлиге између Уба и Железничара

Уз пренос на Другом програму Радиотелевизије Србије, у суботу 26. децембра од 18 часова у Хали спортова Уб састају се одбојкашице водећег тима првенства и тренутно трећепласираног лајковачког Железничара. Без обзира што Убљанке имају свих 10 победа и веома су убедљиве ове сезоне, ни Жеља не заостаје по квалитету тако да се очекује одличан меч.
У питању је утакмица 11. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге Србије, које је скоро комплетно одложено због значајније појаве КОВИДА-19 у неколико клубова. Из 11. кола до сада је одигран само сусрет између ТЕНТ-а и Црвене Звезде (3:0).
Према недавно објављеној информацији на званичном сајту Суперлиге све одложене првенствене и куп утакмице морају се одиграти до 30. децембра. Железничару је преостао само меч са Убом, док укупно треба да се одиграју два сусрета 10. кола и четири 11. кола.
Првенство се наставља од 8. до 10. јануара 2021. године утакмицама 12. кола, док су планирани термини за полуфиналне мечеве Купа Србије 12-13. и 19-20. јануар, најављено је на сајту лигашких такмичења Одбојкашког савеза Србије.