Убедљив пораз одбојкашица од ТЕНТ-а

У утакмици петог кола Суперлиге Србије за одбојкашице Железничар је у Обреновцу неочекивано претрпео убедљив пораз са 3:0, по сетовима 25:18, 25:11 и 25:11. Пораз ће ових дана сигурно бити предмет анализе Бранка Ковачевића и његових сарадника у стручном штабу, поготово што за два дана следи још један дерби, овога пута са Јединством из Старе Пазове. Ова заостала утакмица четвртог кола игра се у Спортској хали Лајковац у среду од 19 часова.
Колико лако је ТЕНТ добио овај меч говори и податак да је трајао само 60 минута. Железничар је играо без повређене Александре Узелац, али и за ТЕНТ није наступала Стефана Пакић.Ниједна одбојкашица Жеље није уписаладвоцифрен број поена: најефикасније су биле Рајлић са 8 и Батинић са 7, док су Савић и Миросављевић скупиле по 5 поена.
Резултати осталих утакмица петог кола: Уб – Црвена звезда 3:1, Београд – Спартак 2:3 и Срем – Клек 3:0. Меч између Јединства и Партизана одложен је за 28. октобар.
На врху табеле су ТЕНТ и Уб који имају по пет победа, док Железничар из четири одиграна сусрета има две победе и два пораза.