Opština Lajkovac


http://www.lajkovac.org.rs/web/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/690539lajkovac_vrh.jpglink
http://www.lajkovac.org.rs/web/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/558189DSC_3453_resize.JPGlink
0 1
Progress bar


26.04.2018.
Одржана 60. седница Општинског већа

Веће општине Лајковац је на 60. редовној седници разматрало четири тачке дневног реда. Поред извештаја о раду Туристичке организације Лајковац за 2017. годину, усвојене су и одлуке везане за измене и допуне јавних позива за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области  јавног информисања и продужен рок за пријављивање на јавни позив за суфинансирање и финансирање пројеката за...

Опширније
24.04.2018.
У уторак 60. седница Општинског већа

У уторак 24. априла с почетком у 10 часова одржаће се 60. седница Општинског већа Лајковац. На дневном реду је Извештај о раду Туристичке организације општине Лајковац за 2017. годину, измене и допуне одлука и јавних позива из области суфинансирања јавног информисања, изградње и одржавања верских објеката. ДНЕВНИ РЕД.

Опширније
23.04.2018.
Важна победа Железничара

У 24. колу Српске лиге Запад Жеља је остварио минималну, али врло важну победу у борби за опстанак. Пред око 400 гледалаца на Градском стадиону Лајковац савладан је Млади радник из Пожаревца са 1:0. Једини погодак постигао је Арсић већ у петом минуту, када је после грешке одбране гостију одлично пласирао лопту са десетак метара искоса у мрежу...

Опширније
23.04.2018.
Обележавање Дана детета – гост Мирко Марковић

Поводом обележавања Дана детета 23. априла у Великој сали Градске куће, а у организацији Градске библиотеке Лајковац и ОШ ''Миле Дубљевић'', гостује Мирко Марковић, наш земљак, библиотекар и дугогодишњи директор у Библиотеци града Београда. Уредник је у часопису "Детињство". Један је од првих уредника АРТ ТВ - КАНАЛА КУЛТУРЕ. Оснивач је и председник Кендо савеза Југославије. Данас је...

Опширније
23.04.2018.
Трибина о здрављу

Трибина о здрављу , прва у низу активности коју је реализовала недавно формирана Женска одборничка мрежа општине Лајковац,која је уједно и једина женска одборничка група у региону, била је изузетно успешна.

У великој сали Градске куће, на крају прошле радне седмице, трибини је присуствовао изненађујуће велики број жена, којима су предочене драгоцене информације о здрављу.

На тему ”Знацај превенције у...

Опширније
23.04.2018.
У биоскопу вечерас „Зец Петар“ и „Лед“

После паузе због реконструкције, вечерас крећу бисокопске пројекције у реновираној и комфорној сали Културног центра „Хаџи Рувим“. Од 18 часова приказује се дечји анимирани, синхронизовани филм „Зец Петар“, а од 20 часова велики руски хит „Лед“, у којем једну од главних улога игра српски глумац Милош Биковић. Цена улазница је 250 динара.

Опширније
23.04.2018.
Изложба Милоша Игњатовића

Изложба слика Милоша Игњатовића под називом „Витезови слободе“ биће отворена у уторак 24. априла у галерији Културног центра „Хаџи Рувим“. Отварање изложбе је у 19 часова.

Опширније
21.04.2018.
Министарка Михајловић са председницима општина Округа

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре проф. др Зорана Михајловић одржала је јуче састанак са представницима града Ваљева и општинама Колубарског округа, у оквиру своје посете Ваљеву, у којем је учествовао председник општине Лајковац Андрија Живковић. Једна од врло битних ствари за нашу општину јесте да је министарка Михајловић обећала да ће Влада Србије помоћи...

Опширније
20.04.2018.
Заблистала сала Културног центра

Позоришном представом „Ноћ богова“, у извођењу познатих глумаца Војина Ћетковића, Дејана Луткића и Небојше Илића, у четвртак увече је свечано отворена реновирана биоскопска сала Културног центра „Хаџи Рувим“ Лајковац. Представи су присуствовали водећи функционери општине Лајковац, указујући на значај стварања много бољих услова за одржавање и праћење културних догађаја реконструкцијом урађеном пола века после изградње зграде.

Опширније
20.04.2018.
Првенство Србије у каратеу

У недељу 22. априла од 10 часова, у Хали спортова Лајковац, одржава се првенство Србије у каратеу. Непосредни организатор је Карате клуб „Димитрије Туцовић“.

Опширније1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED