Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Биографија Мила Митровић

Opština Lajkovac


Почетна

Биографија Мила Митровић

Мила Митровић је директор Предшколске установе „Лептирић“ од 2001. године. Дипломирала је на Учитељском факултету у Београду, пре чега је завршила Педагошку академију у Ужицу и Вишу школу за образовање васпитача у Сремској Митровици.

Радила је као професор разредне наставе и наставник музичке културе у Основној школи ,,Миле Дубљевић'' у Лајковцу.

Веома је активна у друштвеном животу Лајковца. Председник Савета за борбу против наркоманије у Општини Лајковац, члан Тима за инклузивно образовање у Општини Лајковац и Тима за израду Локалног еколошког акционог плана.

Свој рад у Предшколској установи ,,Лептирић'' базирала је на побољшању квалитета рада, промоцији и афирмацији делатности, као и њеном унапређењу у целини. Вртић види као модерну установу у којој се стварају услови за безбрижнији и квалитетнији боравак, место у које деца радо долазе, а учење се претвара у радост открића.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED