Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Полуфинале турнира у малом фудбалу

Полуфинале турнира у малом фудбалу

У Хали спортова Лајковац вечерас од 18 часова играју се полуфиналне утакмице Новогодишњег турнира у малом фудбалу у три категорије, док ће се финали мечеви у свих шест категорија играти у недељу 14. јануара. Вечерас се у конкуренцији омладинаца састају убски „Мочић турс“ - „Хидраулик систем“ из Мионице и домаћи „Стефи“ - „Ауто плац ДМ“ Ваљево. У категорији ветерана у полуфиналу се састају првопласирани Френки-аларм из Ваљева и ДСС Лајковац, као и прошлогодишњи победник ваљевски „Кафе Вагон“ и лазаревачка екипа „Воја десетка“. Код сениора полуфинални парови (предвиђено да почне од 20.40) су „Вулканизер Димитријевић“ из Словца - „СТУР Бас и Фото Гама“ из Уба и лазаревачки „Немања 91“ - „Ауто плац ДМ“ из Ваљева. 
У недељу 14. јануара играју се финалне утакмице по свим категоријама, дакле придружиће се и петлићи, пионири и кадети. Од 18 до 19 часова је концерт културно-уметничких друштава „Хаџи Рувим“ и „Железничар“, а пред финалну утакмицу сениора, која се очекује око 20.30, биће додела признања за најбоље спортисте, клубове и спортска друштва општине Лајковац у 2017. години.
Било је веома занимљиво у четвртфиналу сениора, у којем су из такмичења испале врло квалитетне екипе. У дербију „Ауто плац ДМ“ савладао је екипу „Зоран Баљак“ са 3:0. „Зоран Баљак“, који су предводили Плећић, Софронић и Солдатовић, није прексиноћ играо добро као у такмичењу по групама, што су казнили сјајни и уиграни Ристовић, Ђукић, Јанковић, Рајковић и остали. Један од фаворита, „Дамјан Дача Драгојловић“ из Ваљева, поражен је од „Вулканизера Димитријевић“ са 2:0. „Вулканизер Димитријевић“ из Словца је прошлогодишњи победник, али је тада играо у потпуно другачије саставу  - сада га чини комбиновани тим фудбалера из Обреновца, Лазаревца и Београда. Код „Даче“, као и код претходна два ваљевска тима, играју српсколигашки играчи попут Гентића, Крстића, Тојчића, као и искусног играча футсала Косте Марковића и других. „Футсал турнир“ из Шапца је заслужено поражен од екипе„СТУР Бас и Фото Гама“ из Уба, док је победник турнира у Лазаревцу из овог града „Немања 91“ савладао „Инферно СТ храна Туфегџић“ из Шапца са 2:1.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED