Poštovani, sajt Opštine Lajkovac se nalazi na adresi www.lajkovac.org.rs. Sajt koji ste upravo posetili je arhiviran i neće se ažurirati.Za najnovije informacije iz Opštine posetite wwww.lajkovac.org.rs. Za 20 sekundi sajt će Vas prebaciti na novu verziju. Hvala Конкурси за студентске и ученичке стипендије и аутоседишта

Opština Lajkovac


Почетна » Вести » Конкурси за студентске и ученичке стипендије и аутоседишта

Конкурси за студентске и ученичке стипендије и аутоседишта

Општина Лајковац је прошле недеље расписала конкурсе за доделу студентских и ученичких стипендија за 2017/18. годину, који су отворени до 7. фебруара, као и за доделу аутоседишта за бебе отворен до 9. фебруара. Услови конкурса и пријаве могу се преузети са званичне интернет презентације општине Лајковац, на страници Конкурси.

Студентске стипендије намењене су за студенте првог, другог и трећег степена студија који имају најмању просечну оцену 7,50, немају републичку стипендију, а имају пребивалиште у општини Лајковац најмање две године пре дана подношења захтева за доделу стипендија. Студенти прве године стипендију могу добити ако су били ђаци генерације или вуковци. Средњошколцима - кандидатима за ученичке стипендије неопходно је да су били ђаци генерације у основној школи (ако су први разред) и да су први, други и трећи разред средње школе завршили са одличним успехом. Пријаве се подносе на Писарници Општинске управе.

Општина Лајковац је расписала и конкурс за расподелу буџетских средстава општине Лајковац за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима општине Лајковац у 2018. години. Општина је определила 500.000 динара за набавку дечјих аутоседишта. Конкурисати могу родитељи деце рођене у 2017/18. години под условом да оба родитеља имају пребивалише у општини Лајковац и да саобраћајна дозвола гласи на једног од родитеља или члана заједничког домаћинства. Пријаве се подносе на Писарници Општинске управе или се могу доставити поштом с аназнаком „за набавку дечјих аутоседишта“.
1

*
*
*
*
*

REGISTER_REQUIRED